Η μοναδική επένδυση για την προβολή σας,

με τόσο μεγάλη απήχηση και τόσο άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα

1.Ποιοι είμαστε;

Η εταιρία Connective People δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στον χώρο του διαδικτύου, κατέχονας εμπειρία, τεχνογνωσία και δεκάδες συνεργασίες, που μπορούν να προσφέρουν στο μέγιστο στην προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Υλοποιώντας την πλατφόρμα Crete Holiday Destination σας παρέχει την μοναδική ευκαιρία να προβληθείτε δυναμικά και με αποτελεσματικότητα,

δίνοντας στην επιχείρηση σας, την ώθηση και τον δυναμισμό που όσο ποτέ άλλωστε δεν ήταν τόσο απαραίτητα, στο σύγχρονο ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον της αγοράς.

Όσο αφορά την “βαριά” βιομηχανία του τουρισμού, όραμα, στόχος και φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, την πιο ισχυρή και στοχευμένη προβολή διεθνώς, δίνοντας πνοή και ανάπτυξη σε όλες τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες. Έτσι προσφέρουμε σε προνομιακή τιμή την μεγαλύτερη πλατφόρμα πληροφοριών, διαθέσιμη για όλες τις εξερευνήσεις των επισκεπτών του νησιού, μέσα σε ένα ολοκληρωμένο και πλήρως καταρτισμένο ηλεκτρονικό οδηγό.

2. Ποιον στόχο υλοποιούμε;


Ο στόχος του Crete Holiday Destination είναι να προβάλει σωστά και δυναμικά τις επιχειρήσεις που θα καταχωρηθούν σε περισσότερες από 200 χώρες, με πλήρη επαγγελματική μετάφραση σε περισσότερες από 40+ γλώσσες, δίνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον επισκέπτη για τις διακοπές του, τις αγορές του, τις δραστηριότητες του και εν γένει όλα όσα επιθυμεί να μάθει για το μοναδικής ομορφιάς νησί της Κρήτης.

3. Τι εξασφαλίζουμε;

Προβολή σε 90+ κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως
Προώθηση με εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις κλειδιά ώστε η απόδοση να πλησιάσει το 100% της αναζήτησης, καθώς και παράλληλα δίκτυα adwords και social media promotion.

 

4. Τι προσφέρουμε;

 • Κείμενο εταιρικής παρουσίασης (έως 300 λέξεις, μεταφρασμένο, σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφράσεων, σε 40+ γλώσσες)
 • Έως 15 εικόνες παρουσίασης ( με επεξεργασία από το γραφιστικό μας τμήμα, αν το επιθυμείτε)
 • Λογότυπο (Δημιουργία από το γραφιστικό  μας τμήμα αν το επιθυμείτε)
 • Χάρτες (θέση του επισκέπτη σχετικά με τις πιο κοντινές σε αυτόν επιχειρήσεις και πληροφορίες, real time)
 • 10 προϊόντα για παρουσίαση
 • 2 προϊόντα σε προσφορά – έκπτωση (κατόπιν συμφωνίας)
 • Προσωπικό λογαριασμό του επισκέπτη για κριτική και βαθμολόγηση της επιχείρησης σας
 • Στατιστικά μέσω Google statistics ανά μήνα
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7 (όλο το 24ώρο όλες της ημέρες της εβδομάδας)

 

5. Τα βήματα για την καταχώρηση σας.

 • Πατήστε το “ξεκινήστε την καταχώρηση σας”
 • Συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία
 • Θα σας αποσταλούν 2 email ένα για να καταχωρήσετε τον κωδικό πρόσβασης σας & ένα για τους τρόπους πληρωμής

Μπορείτε να μπείτε στην διαχείριση σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε και να διαχειριστείτε την καταχώρηση σας εφόσον έχει εγκριθεί η πληρωμή σας.

 

6. Πόσο κοστίζει η καταχώρηση μου;

Η καταχώρηση σας κοστίζει από 149€ + ΦΠΑ. Μετά την καταχώρηση,θα σας έρθει ένα email με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για το κόστος, την προβολή σας, σε ποιες χώρες θα εμφανίζεστε, σε πόσες γλώσσες θα είναι μεταφρασμένη η καταχώρηση σας και τους τρόπους πληρωμής.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο και ένας από τους συνεργάτες μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει και να συζητήσει μαζί σας για οποιαδήποτε απορία έχετε.

 

7. Μέχρι πόσες καταχωρήσεις μπορώ να βάλω;

Μπορείτε να βάλετε έως 2  καταχωρήσεις  αρκεί να λειτουργούν σε Νομούς της Κρήτης – Γαύδου – Κύθηρα.

 

8. Έχετε κουπόνι;

Εάν έχετε εκπτωτικό κουπόνι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατά την καταχώρηση σας και θα αφαιρεθεί το ποσό της έκπτωσης.

 

 

 

Ξεκινήστε την καταχώρηση σας